23 C
Скопје
среда, јули 8, 2020
Tags луѓе

Ознака: луѓе

Дали спаѓате во „нормални“ луѓе?

Кој дефинира што е нормално, а што - не е? 7 милијарди луѓе живеат на Земјата и секој се обидува на некој начин да...

16 работи кои паметните луѓе не ги прават

Што го прави еден човек паметен? Неговата способност да помни многу факти? Високиот коефициент на интелигенција? Можеби  мудроста да донесува правилни одлуки во вистинскиот...

8 чекори за справување со пасивно-агресивни луѓе

За некои луѓе е многу тешко да ги изразат директно своите незадоволства. Еве само дел од начините на кои пасивно-агресивните луѓе се обидуваат да...

Невообичаени демонстрации на љубов од животни кон луѓе

Љубовта е најубавото чувство. Тоа што нè исполнува. Ни го прави животот посебен и единствен. Погледнете ги овие демонстрации на љубов од животните кон...

Животни кои мислат дека се луѓе :)

Дали сте слушнале како некои луѓе велат дека животот на мачките и кучињата е лесен и дека немаат ништо против да се животни :)...

8 квалитети на емоционално стабилните луѓе

Луѓето кои се емоционално стабилни, не „паѓаат“лесно и добро се справуваат со најтешките ситуации кои животот им ги донесол. Психолозите дефинираат некои од главните...

Популарно