19 C
Скопје
петок, август 7, 2020
Tags Леар

Ознака: Леар

Во последните неколку години имаме над 200 милиони евра инвестиции

Странските директни инвестиции во зоните се многу значајни за македонската економија, смета министерот за привлекување странски инвестиции Веле Самак. Честопати се водат полемики за тоа колку...

Популарно