13 C
Скопје
вторник, април 7, 2020
Tags Ламбе Арнаудов

Ознака: Ламбе Арнаудов

Колумна на Ламбе Арнаудов: НЕМОЈ ДА МУ ГО ЗЕМАТЕ СОНОТ НА...

Глупавите луѓе постојат на светот за да ги засрамат мудрите, само што при тоа мудрите и понатаму остануваат мудри, а глупавите стануваат уште поглупави. Толку...

Колумна на Ламбе Арнаудов: КОРОВ ПОЛИТИЧАРИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА

Арамбашо, на коров политичарите во Македонија, изминативе 3 (три) години нé победивте бидејќи располагавте со груба сила, поткрепени од непринципиелна поддршка на политичари поединци...

Колумна на Ламбе Арнаудов: Зошто ме пцуеш ДИКТАТОРУ невоспитан?

Диктатору заминат, слушнав, а и некаде прочитав, си имал домашно милениче. Било опсипано со внимание од целото семејство, сакано, обожувано. Многу паметно со педигре...

Колумна на Ламбе Арнаудов: КАМПОТ НА ХРАБРИТЕ

Благодарение на ВМРО ДПМНЕ и лидерот Христијан Мицковски, Македонија подолго време е најголемото духовно градилиште во светот и цврсто и неповратно гази кон обнова...

Колумна на Ламбе Арнаудов: На прав пат не сте! Прав и...

Господин Христијан Мицковски во ова траорно и мрачно небо што се надвисило над Македонија прекриено со темни црни облаци зад кои удобно и мирно...

Колумна на Ламбе Арнаудов: Совршенството на егзистенцијализмот на ВМРО и Македонија

Почитуван претседател на ВМРО-ДПМНЕ г-дин Христијан Мицкоски, уважени носители на функции во партијата, членови и симпатизери, во пресрет на големиот празник 23 Октомври наместо...

Колумна на Ламбе Арнаудов: Четирите јавачки на апокалипсата и глувонемиот слеп

Нејзината светост ПРАВДАТА е нервниот систем во правните науки. Доколку, намерно или од незнаење погрешно ја практикуваш и применуваш, тотално ќе го парализираш општеството!...

Колумна на Ламбе Арнаудов: ИЗГРЕЈ ЗОРАН НА СПОДОБАТА

Насловот на текстот е синоним за зло, црнила, вампирство, а е антоним за Изгреј зора на слободата – химната на ВМРО која патем кажано,...

Колумна на Ламбе Арнаудов: Сите номинации и Оскари на филмот „Преспанска...

До сите граѓани на Република Македонија! Толку лесно и без никаков отпор ќе се согласите доброволно и понатака да живеете уплашени, понижени и посрамотени и...

Колумна на Ламбе Арнаудов: LUPUS – SLЕ

Господ да ја чува Македонија од политичари дезертери, интелектуалци кукавици и корумпирани судии. Сите заедно се бојни отрови, нуклеарен отпад и поединечна и групна...

Популарно