1.4 C
Скопје
вторник, февруари 18, 2020
Tags крстител

Ознака: крстител

Ден на отсекување на главата на Св. Јован Крстител

Православните христијани денеска го одбележеуваат празникот Отсекување на главата на Свети Јован Крстител. Празникот посветен на погубувањето на св. Јован Крстител што секоја година се...

Популарно