2.1 C
Скопје
среда, април 8, 2020
Tags Крах

Ознака: Крах

Крахот на образованието – тоа е крах на нацијата

И лицата со хендикеп од Македонија направија осврт и потсетија на порака која стои на влезот на универзитет во Јужна Африка стои следново:  „За уништување на една нација...

Државниот и јавниот долг растат и без вкалкулирана еврообврзница

Јавниот и државниот долг пораснале за 95,4 и 82,7 милиони евра само во октомври, ноември и декември, објави денеска Министерството за финансии. Тука не...

Популарно