13 C
Скопје
среда, јули 8, 2020
Tags КИРО ЗДРАВЕВ

Ознака: КИРО ЗДРАВЕВ

Судијата Киро Здравев избран за претседател на Судскиот совет

Судијата Киро Здравев е новиот претседател на Судскиот совет. За него гласаа 12 члена и ниту еден не беше против на тајното гласање. Негов...

Популарно