21.9 C
Скопје
вторник, септември 17, 2019
Tags Кељ

Ознака: Кељ

12 вида зеленчук кои се поздрави од кељ

Кељ е многу баран зеленчук со години наназад, најмногу од се заради тоа што е е одличен за здравјето и e вкусен. Има многу...

Популарно