22 C
Скопје
сабота, јули 4, 2020
Tags Кандидати за претседател

Ознака: Кандидати за претседател

Димитров во офанзива, во СДСМ сè уште никој не се откажува...

Сите четворица потенцијални кандидати за кандидат за претседател на државата остануваат во игра и покрај тоа што точно ги знаат сопствените можности за победа. Никој...

Популарно