22 C
Скопје
вторник, јули 14, 2020
Tags Јавни набавки

Ознака: Јавни набавки

Се бараат лингвисти за надзор на тендери – Дали се местат...

ТВ21 објави сомнежи за местени конкурси во Бирото за јавни набавки откако вчера беше пуштен конкурс за 12 работни места, но образованието кое се бара за...

ВИДЕО: Дали со новиот Закон за јавни набавки се планираат нови...

Власта влегува во нов обид за изборна корупција. Вчера, последен ден пред почетокот на кампањата, владата побарала од сите органи кои извршуваат јавни набавки...

Ќе се потрошат илјадници евра: ТИРЗ објави тендер за набавка на...

Дирекција за технолошки индустриски развојни зони ќе набави пијалаци, кафе и апетисани во вредност од 10 илјади евра. На страната на бирото за јавни набавки...

Собранието закажа итна седница за одземање на имунитетот на пратеникот Љупчо...

Собранието на Република Македонија за утре, 2 февруари 2019 година, од 11 часот свика итна седница на Комисијата за деловнички и мандатно-имунитетни прашања на која ќе...

Најниската цена е главен критериум на тендерот за набавка на вакцини...

На 4 февруари, годинава ќе се отворат понудите по тендерот на Министерството за здравство за набавка на вакцини за континуирана имунизација и вакцини по...

ГУРМАНСКА ВЛАДА: Ќе се потрошат 52 илјади евра на пршута, стекови...

Владата ќе набави месо и сокови во вредност од 32 милиони денари. На страната на бирото за јавни набавки објавени се три огласи на...

Погледнете колку пари ќе потроши МВР за репрезентативен материјал

Министерството за внатрешни работи преку електронскиот систем за јавни набавки склучи договор за набавка на репрезентативен материјал, а проценетата вредност на „зделката“ изнесува  2.427.024...

Расипништво на дело: Одбрана ќе купува пиво и вино за 13...

На официјалната страна на Јавни набавки е објавен оглас од страна на Министерството за одбрана каде стои дека ова министерство планира да набави пиво...

Расипништвото продолжува: 2,6 милиони евра за обезбедување на Владата

Владата на Република Македонија ќе потроши од џебот на граѓаните 2,6 милиони евра за обезбедување. Како што е наведено во електронскиот систем за јавни набавки,...

Кој и за што ќе го советува МВР? За консултантски услуги...

Министерството за внатрешни работи објави оглас за консултантски услуги за изготвување на проектна документација која ќе се користи при извршување на набавка на услуги...

Популарно