22 C
Скопје
сабота, јули 4, 2020
Tags Интелектуална елита

Ознака: Интелектуална елита

Горазд Росоклија: За Македонската интелектуална елита

Учевме дека интелектуалните елити ги создаваат националните и универзалните вредности, ги воспитуваат генерациите врз тие вредности и ја мотивираат нацијата за одбрана на вредностите...

Популарно