19 C
Скопје
петок, август 7, 2020
Tags Христијанска етика

Ознака: Христијанска етика

Христијанска етика: Промена на улогата кај мажот и жената

Местото на жената во светот во последните 2 000 години, покажува дека она на што учи Црквата, она на што учи Светото Писмо е...

Христијанска етика: Лично искуство на една жена и мајка – Христијанка

Виолета Ангеловска, гостин на трибината Достоинството на жената во светлината на Евангелието И благодарам на Јасмина за најавата. Само би сакала да ја дополнам, со...

Популарно