-6 C
Скопје
недела, февруари 23, 2020
Tags Грчка авијација

Ознака: Грчка авијација

Заев: Грчката авијација ќе го покрива небото над нашата држава

Во рамките на НАТО градиме пријателство со сите земји членки. Нашата земја нема авијација и нема покривање на нашето небо што значи дека некој...

Популарно