15.2 C
Скопје
понеделник, март 25, 2019
Tags Градиште

Ознака: Градиште

Подводно ќе се истражува локалитетот Залив на коските кај Градиште

Управата за заштита на културното наследство (УЗКН) и Центарот за истражување на предисторијата – Скопје денеска организираат отворен ден со медиумите на локалитетот Плоча...


Популарно