13 C
Скопје
среда, јули 8, 2020
Tags ЕНЕР

Ознака: ЕНЕР

Измените ставени на ЕНЕР: Правосудниот испит пак ќе се полага усмено...

Воведување усмено и писмено полагање на правосудниот испит пред стручна комисија, врз основа на мерливи и објективни критериуми за процена на знаењето на кандидатите,...

Популарно