-0.4 C
Скопје
понеделник, ноември 19, 2018
Tags ЕЛЕКТРОНСКО ПЛАЌАЊЕ

Ознака: ЕЛЕКТРОНСКО ПЛАЌАЊЕ

Уште една лага: Четири месеци тапка во место електронското наплаќање на...

Четири месеци тапка во место електронската наплата на патарините ширум Македонија. Уште во Јули годинава од Јавното претпријатие за државни патиштабеше ветено дека се очекува...

Популарно