19 C
Скопје
недела, јуни 7, 2020
Tags Домино

Ознака: Домино

ВИДЕО: Луда синџирска реакција со домино

18 годишната американска уметница, Lily Havesh, дизајнира комплицирани структури само за да ги уништи подоцна со допир на прстот. На својот youtube канал има...

Популарно