19 C
Скопје
петок, август 7, 2020
Tags домашни

Ознака: домашни

Расте соработката меѓу странските и домашните компании

Расте бројот на фабрики во слободните економски зони. Политичката криза ги одложи, но не ги откажа планираните инвестиции, се очекува 2017 да биде година...

Во последните неколку години имаме над 200 милиони евра инвестиции

Странските директни инвестиции во зоните се многу значајни за македонската економија, смета министерот за привлекување странски инвестиции Веле Самак. Честопати се водат полемики за тоа колку...

Популарно