12.5 C
Скопје
недела, ноември 17, 2019
Tags Дијализа

Ознака: Дијализа

Поради лудост, си го ризикуваше животот: Момче продаде бубрег за да...

Ксаo Ванг имаше само 17 години кога реши да продаде бубрег за да си купи Ајфон 4 со тие пари бидејќи не можеше да...

Популарно