19 C
Скопје
петок, август 7, 2020
Tags Џозеф Пулицер

Ознака: Џозеф Пулицер

Во Њујорк доделување на Пулицеровата награда

Наградата се доделува во 14 категории, од најдобро известување преку фотографија и критика, до коментар. Имињата на добитниците на Пулицеровата награда во категориите новинарство и...

Популарно