16.5 C
Скопје
понеделник, октомври 14, 2019
Tags Човекојадци

Ознака: Човекојадци

Виц: Човекојадци

Авион паднал на еден остров. Преживеаните ги фатиле човекојадци. Ги наредиле во ред и водачот почнал да наредува: - Главниот пилот испечете го на жар. -...

Популарно