18 C
Скопје
сабота, август 8, 2020
Tags Човечките органи

Ознака: Човечките органи

Човечките органи имаат „различен век“ – еве кој орган кога почнува...

Додека некои од органите во човечкиот организам почнуваат со „стареење“ во младите години од луѓето, други се многу подолговечни и подоцна го доживуваат процесот...

Популарно