13 C
Скопје
вторник, април 7, 2020
Tags Чоколада

Ознака: Чоколада

Дали подбеленото чоколадо е штетно или не?

Иако рокот на траење не му е изминат, честа појава е на површината од чоколадото, наместо чисто кафеава боја, да има појава на подбелен...

Популарно