6.6 C
Скопје
вторник, март 19, 2019
Tags Битола го доби најмодерниот ноќен клуб „Paradiso“

Ознака: Битола го доби најмодерниот ноќен клуб „Paradiso“

Битола го доби најмодерниот ноќен клуб „Paradiso“

Летната сезона во Македонија подразбира отварање на нови клубови, кафе-барови , ресторани, а токму од 30 мај среда започна со работа нов ноќен клуб...


Популарно