2.6 C
Скопје
вторник, јануари 28, 2020
Tags БЕЛ КИТ

Ознака: БЕЛ КИТ

Нејзиниот телефон падна во вода, а потоа се појави белиот кит:...

Иса Опдал беше со своите пријатели на брод кога нејзиниот мобилен телефон падна од нејзиниот џеб. Токму кога помислила дека мобилниот телефон ии исчезнал засекогаш,...

Популарно