22 C
Скопје
сабота, јуни 6, 2020
Tags Азис Положани

Ознака: Азис Положани

Прекршочна постапка притив Азис Положани

Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) одлучи да покрене прекршочна постапка против Азис Положани, ректорот на Државниот универзитет „Мајка Тереза“ во Скопје, заради...

Популарно