19 C
Скопје
петок, август 7, 2020
Tags Антигона Браздова

Ознака: Антигона Браздова

ПРЕВОД: Официјалното соопштение од Бундестагот за средбата на Заев со Меркел

Ова е официјалното соопштение од Бундестагот за средбата на Заев со Меркел. Мојата професорска маленкост (по германски де) никаде не прочита дека ќе има...

Популарно