4 C
Скопје
недела, декември 15, 2019
Tags Анти-вакцинаши

Ознака: Анти-вакцинаши

КОЛЕКТИВЕН ИМУНИТЕТ: Со малку весела математика Комисијата укажа „За џабе си...

КОЛЕКТИВЕН ИМУНИТЕТ? „Комисијата укажа дека само со колективен имунитет, или 95 отсто вакцинирано НАСЕЛЕНИЕ со МРП вакцината, ќе може да ја спречиме епидемијата и смртноста...

Популарно