9 C
Скопје
недела, мај 31, 2020
Tags Анета Стојановска – Стефанова

Ознака: Анета Стојановска – Стефанова

Регуларни избори неопходност во правната држава

Претставничката демократија е облик на пренесување на власта од мнозинството на избраните претставници преку слободни, фер и демократски избори на кои се натпреваруваат политичките...

Демократура

Во првата недела од кампањата еден кандидат во Кичево е ранет од огнено оружје, друг во Шуто Оризари е брутаално претепан, а трет кандидат...

Популарно