16.6 C
Скопје
среда, февруари 26, 2020
Tags Ancient aliens

Ознака: ancient aliens

Ancient Aliens (видео)

Ancient Aliens е Американска ТВ серија на HISTORY каналот, која имаше премиера на 20 април 2010 година, има 11 сезони и сеуште се снимаат...

Кога вонземјаните беа во Македонија (видео)

Дали некогаш земјата била посетена од интелигентни суштества од друга планета? Иако претераа со комерцијалните епизоди серијата Ancient Aliens се сети да ја посети...

Опсерваторијата на Кокино на Ancient Aliens (ВИДЕО)

Кокино (Татиќев камен) во емисијата Древни Вонземјани: Повеќе за Кокино на ЛОЗА

Популарно