20 C
Скопје
среда, јуни 3, 2020
Tags Александар Митрески

Ознака: Александар Митрески

Митрески од ОМД: Македонија повеќе не е обрзана и не треба...

Писмо од потпретседателот на ОМД Александар Митрески од пред 10 години - колку работи се слични. Прочитајте во целост на линкот: „Кога се преговара во некој спор, двете...

Популарно