1 C
Скопје
среда, јануари 22, 2020
Tags Ајфон

Ознака: Ајфон

Погледнете што се случува кога новиот iPhone ќе го потопите во...

Колку новите модели на iPhone се навистина водоотпорни? Новинарите од сајтот „Cnet“ одлучиле да дознаат што навистина се случува кога новиот iPhone ќе го...

За корисниците на ајфон нема поврат на ДДВ

Корисниците на ајфон нема да може да ја симнат апликацијата„Мој ДДВ„ со која ќе може да се скенираат фискалните сметки. Истата апликација засега е...

Поради лудост, си го ризикуваше животот: Момче продаде бубрег за да...

Ксаo Ванг имаше само 17 години кога реши да продаде бубрег за да си купи Ајфон 4 со тие пари бидејќи не можеше да...

ЕДНА ДЕЦЕНИЈА АЈФОН: Стив Џобс на денешен ден ја претстави револуцијата...

На денешен ден во 2007 година Стив Џобс го претстави првиот „ајфон“ - уред кој направи револуција во светот на мобилните телефони. Џобс го...

Популарно