-0.9 C
Скопје
недела, јануари 26, 2020
Tags агресивни

Ознака: агресивни

3 знаци кои покажуваат дека имате работа со пасивно-агресивна личност

Сите ние барем еднаш во животот сме се нашле во ситуација во која требало да се справиме со некој пасивно- агресивен човек. Овие луѓе...

8 чекори за справување со пасивно-агресивни луѓе

За некои луѓе е многу тешко да ги изразат директно своите незадоволства. Еве само дел од начините на кои пасивно-агресивните луѓе се обидуваат да...

Популарно