9.3 C
Скопје
сабота, март 23, 2019
Tags Агатангел

Ознака: Агатангел

Агатангел до Заев: Се колнеше во децата дека нема да менуваш...

На 30-ти септември да бојкотираме. Да си останеме дома, да ја пуштиме Васка Илиева и да ги пееме нашите македонски песни. Само така ќе...

Агатангел згрозен од бруталното газење по македонскиот народ: И рекоа безумниците...

Ние, православниот народ од Повардарската епархија, згрозени сме од вчерашниот срам и беззаконие, како и од отвореното насилство врз демократијата што ни го приредија...

Владиката Агатангел со повик за отрезнување и вразумување: Да ги посрамиме...

Драги мои Македонци! Воведени сме во големо и страшно искушение. Стоиме пред еден од најголемите предизвици во нашата историја. Дојдено е времето да ги...


Популарно