5.3 C
Скопје
недела, декември 8, 2019
Tags 1188

Ознака: 1188

Како до брза и точна информација?

Информирањето некогаш и сега Ако пред дваесетина години луѓето се потпирале на своите роднини и пријатели секогаш кога ќе им треба информација, денес многумина прво...

Популарно