Таа е навидум обична водителка на временска прогноза, но кога ќе видите како изгледала пред 22 години ќе се шокирате (ВИДЕО)

0
315

Јанг Дан 22 години ја води временската прогноза во Кина, но она што сите го забележаа е дека не изгледа ни ден постаро низ годините.

Снимката која е хит во Кина покажува дека презентерката на временска прогноза, е иста од првиот ден кога се појавила на телевизија.

Навистина е шокантно што таа прред 22 години изгледала речиси идентично како денес.

Коментирај