Страшно откритие: На Шабан Шаулиќ му го наместиле загинувањето?

0
996

На Шабан Шаулиќ наместено му е загинувањето, пишува српски Свет.

Според таблоидот, убиството на кралот на народната музика, го нарачала естрадната мафија бидејќи Шабан не сакал да влезе во нивните мрачни работи.

Вдовицата на Шабан, Гордана, живее во страв од нарачателите на убиството, поради што и не го тужела убиецот, пишува Свет.

svet-360x462

Извор:република.мк

Коментирај