Страшна глетка: Тенисерка на Вимболдон молеше „Нека ми помогне некој, ве молам!“ (ВИДЕО)

0
335

Грозен момент се случи на мечот Матек-Сандс и Соране Кирстa денес на Вимболдон.

Девојките имаа една размена на удари, Матек – Сандс истрча на мрежа, но за жал го повреди коленото и остана да лежи на тревата со болки. Кирстa веднаш притрча на помош на несреќната колешка која од болки викаше „Ве молам! Нека ми помогне некој, помош!“

Според некои информации, се работи за пукнатина на лигаментите што би значело дека ја чека повеќемесечна пауза и долготрајно опоравување по операцијата.

Сцената ги остави во шок и гледачте, никој не го криеше шокот од негодната случка.

Коментирај