Стојаноска-Иванова со пофалби за шефот: Европски, а наш, еден е Зоран Заев

0
1244

Храбар, мудар и доблесен секогаш да се соочи со секој предизвик, коментира за потезите на Зоран Заев, преку Фејсбук, Татјана Стојаноска Иванова.

– За разлика од кукавичлукот на други политичари, тој стамено е подготвен да носи се на неговите плеќи. Европски, а наш, еден е Зоран Заев, објавува поддршка Стојаноска-Иванова на Фејсбук.

Професорката Стојаноска-Иванова од неодамна е висок партиски функционер на СДСМ и е сопруга на ТВ новинарот Мишко Иванов.

Коментирај