Стевананџија: Не вредело парите да се оставаат во македонска фирма,која бриши македонски топоними! Нека Ви точат Грците сега!

0
435

Претеникот Димитар Стевананџија разочаран од информациите достапни на интернет за промена на имињата на Македонска Каменица и Македонски брод од страна на Макпетрол упати порака на својот твитер профил:

Ако е ова вистина,тогаш по 8 години “ВЕРНА” од утре нова локација за точење бензин ќе е ЛУКОИЛ…не вредело парите да се оставаат во македонска фирма,која бриши македонски топоними! Нека Ви точат Грците сега!

Извор:брегалнички.мк

Коментирај