Ставете го ова кога ќе ве касне комарец – црвенилото и чешањето веднаш ќе ги снема

0
403

Стигна пролетта, а со неа и комарците, со кои ситуацијата ќе стане поалармантна како што доаѓа летото.
Имено, постојат начини со кои може да ги спречиме отокот и црвенилото, како и непријатното чешање по каснување од комарец.
Може да ставите на каснатото место и сода бикарбона, кромид или паста за заби.
Нека стојат малку, па исплакнете со вода.

Коментирај