Според Владата, Садула Дураку ќе донесе многу со неговото искуство

0
218

Откако од министерството за животна средина и просторно планирање, Садула Дураку во текот на вчерашниот ден беше поставен како вицепремиер на Македонија, од Владата веруваат дека неговото искуство ќе биде добредојдено за Република Македонија.

Ние се надеваме дека Садула Дураку ќе донесе многу со неговото искуство. Што се однесува до неговите примања, тие ќе бидат исти како и на неговите претходници, истакна портпаролот на владата, Мухамед Хоџа.

Извор:република.мк

Коментирај