Според обложувалниците Бразил и Германија се фаворити. Кој е после нив?

0
728

Според обложувалниците Бразил и Германија се фаворити. Кој е после нив?

Скоро сите обложувалници излегоа со коефициентите за шампион на Светското првенство. Во некои е фаворит Бразил, а во некои е Германија. Ние во наредниов текст решивме да ви ги претставиме коефициентите од обложувалницата на Coinbet24.

Тиe неодамна ни ги претстави нивните коефициенти за светското првенство. Освен што може да најдете победник во групата, исто така може да се обложите и на победник на Мундијалот.

Според нив, најголеми шанси за освојување на Мундијалот во Русија имаат репрезентациите на Бразил и Германија со коефициент вреден 5.50. После нив е репрезентацијата на Шпанија со коефициент 7, а нешто помалку шанси имаат Германија и Аргентина односно коефициентите за нив се 8 и 10.

Според видување, сметаме дека репрезентациите на Англија и Португалија се потценети, бидејќи коефициентот за нив е навистина висок, поточно 19 и 26.

Она што е посебно интересно е репрезентацијата на Мохамед Салах, односно Египет. За нив Coinbet24 нуди неверојатен коефициент од 150.

Како најголем аутсадер е репрезентацијата на Панама и има коефициент вреден 1001, додека Саудиска Арабија е претпоследна со коефициент 751.

natprevari

Ние ја препорачуваме оваа обложувалница да биде ваш избор, поради тоа што нуди македонска корисничка поддршка и уплата во денари. Така многу лесно ќе може да ги контролирате финасиите и брзо да се снајдете на веб сајтот.

Доколку одлучите да играте во оваа обложувалница, исто така имате екслузивна можност да си добиете 100% бонус до 6000 денари на вашата прва уплата кој веруваме дека ќе ви биде од голема корист за престојното Светско првенство.

Коментирај