Спасете се од мравките на топлото време – бегаат од една намирница која сите ја фрламе

0
1669

Ако со летото и топлото време ви дојдоа и мравки дома, има начин како да се спасите.

Ставете талог од кафе дома.

Се става на местата каде излегуваат и тие бегаат од силниот мирис.

Ова помага и за други инсекти.

Извор: kurir.mk

Коментирај