Социјалните мрежи вријат: Заев ти дава крила

0
958

Јавноста врие откако разбра дека власта им ветила на арачиновци 300 вработувања за пилоти. Ви пренесуваме дел од реакциите на социјалните мрежи:

v-p

i-p

https://twitter.com/Semir_k11/status/1181580873222758402

https://twitter.com/BaceTrajce/status/1181604343746826240

https://twitter.com/leshnice/status/1181558067600728065?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1181558067600728065&ref_url=https%3A%2F%2Fkurir.mk%2Fmakedonija%2Fvesti%2Fsocijalnite-mrezi-vrijat-zaev-ti-dava-krila%2F

Коментирај