Софија Куновска: Драмски? Зошто она не ви ги прифаќаше ургенциите за вработување?

0
546

Актерката Софија Куновска на својот фејсбук профил вели дека смената на директорката на Драмски се должи на тоа што таа не прифаќала ургенции за вработувања.

Драмски?

Затоа што она не ви ги прифаќаше ургенциите за вработувања?, напиша Куновска.

Извор:република.мк

Коментирај