Славица повторно стана ХИТ на утринска: Јас само чекам љубов да водам со љубовникот додека мажот не е тука, а тој не го бива (ВИДЕО)

0
12346
  1. Во попладневната емисија на телевизија Алфа како и вообичаено граѓаните имаа можност да дебатираа, а овој пат на темата „Озборување“.Во емисијата се јави веќе добро познатата на македонската јавност гледачка, Славица дебатирајќи на оваа тема.Таа среде емисија зборуваше за нејзиниот љубовник, но и како тој озборувал додека воделе љубов.

Целото триминутно хит излагање на оваа гледачка можете да го проследите во продолжение:

Коментирај