Слаѓана Митовска: Во недела ќе победиме, ќе победи Македонија и Македонскиот народ!

0
2020

Кризата не направи по силни, по решителни, по храбри и по подготвени да се соочиме со предизвиците и да продожиме да работиме, заедно со Вас да ја градиме иднината на нашите деца, нашите внуци, да ја градиме иднината на генерациите Македонци кои ќе дојдат по нас.

Во недела на 11-ти Декември на достоинствен начин како што прилега на нас Македонците да гласаме за бројот 1 и да ја спасиме Македонија од црните сценарија, а по соопштувањето на правичните резултати да излеземе по улиците со Македонски знамиња и да ја прославиме победата и обединетоста на Македонскиот народ, да ја прославиме победата на Македонија – истакна Слаѓана Митовска.

Погледнето го целото завршно обраќање на кандидатот за пратеник Слаѓана Митовска  до граѓаните на Општините Крива Паланка и Ранковце:

 

 

Коментирај