Скpшени споменици, боја на сите страни, каменувани полицајци: Американските „шарени“ исти како тие на СДСМ (ВИДЕО)

0
266

Очите на светот се свртени кон протестите во САД како одговор на убиството во Минеаполис. Се активираше организацијата „Антифа“, потпомогната од Сорос.

Сликите кои доаѓаат од неколку градови во САД не потсетија на она што се случуваше во Македонија во 2015 година. „Антифа“ исто како „Шарената револуција“ руши споменици, фрла боја, каменува полицајци.

Премногу случајности за да бидат случајнот. А според поранешната министерка за култура на Македонија, Ганка Цветанова „Шарената револуција да ти била пилот проект…“. Погледнете.

Коментирај