Скопјанец си го пронајде исчезнатото 10- годишно дете во Србија

0
1590

А.М. (44) од Скопје вчера во 11.30 часот пријавил дека на 11 мај во Ниш, Србија, го пронашол своето 10-годишно дете.

Детето било пријавено за исчезнато на 7 мај 2018

Коментирај