СКАНДАЛ: Госпоѓата која ги доделуваше медалите на финалето еден си стави во – џеб!? (видео)

0
1189

Дали мислеше дека ќе помине незабележано покрај толку камери?!

Церемонијата која следуваше непосредно после завршувањето на 21 Светско првенство Москва се одвиваше според планот, но беше забележан и еден блам кој може да прерасне во голем скандал.

Благодарение на камерите кои го забележуваат секој детал на церемонијата е забележано како женска личност која ги доделува медалите, еден од нив си става во – џеб!

Oчигледно дека госпоѓата очекуваше да помине незабележано, но снимката за брзо врееме го обиколи светот.

Останува да се види како на сето ова ќе реагира организаторот на Светското првенство и ФИФА бидејќи ваква снимка фрла дамка на се што гледавме во претходниот месец.

Единствено оправување пред да се појават официјалните информации би можело да биде дека оваа госпоѓа во својот џеб ја става нејзината акредитација, но на снимката навистина не изгледа така…

Коментирај